Angyalének (s diákének) zeng… Karácsonyi flashmob, idén is

karacsonyi_flashmob_sav

Szép hagyománnyá kezd válni iskolánkban a zenés, énekes flashmobok szervezése. Az idei karácsonyi flashmobot december 19-én, kedden szervezte Vékony Zsolt József, református lelkész, protestáns hitoktató. 

A főszereplők azok az V–XII. osztályos diákok voltak, akiket Vékony Zsolt József és a XII. C diákjai hívogattak ki a termekből hangos énekszóval. A tanár úr gitárkíséretén kívül Simon András (XII. C) szólóénekkel, Mártonfi Gedeon (X. A) pedig cajon dobon működött közre. A nagyszünet előtt néhány perccel indultak az új épületszárny második emeletéről, és mire Csiky Gergely mellszobránál megálltak, már egész népesre gyarapodott a résztvevők csapata.

Krisztus Úr a Nagy Király, Pintér Béla Angyalének zeng, illetve a Neoton família örökzöld slágere, a Ha elmúlik karácsony – ezeket énekelték a diákok, s közben az ünnep hangulatát csempészték az őket nézők, hallgatók szívébe.

A flashmobról készített fotókkal és videóval kívánunk mi is áldott karácsonyt, szép ünnepet honlapunk valamennyi látogatójának.

[Fotó: Juhász Alexandra]

« A 2 »

[Videó: Ilona János]