„A tehetség kincs!” – Elindult a Nyilas Misi Ösztöndíj Program

nyilas_misi_jelentkezz_sav

A Magyar Református Szeretetszolgálat a 2017–2018-as tanévben ismét elindította a Nyilas Misi Ösztöndíj Programot valamilyen tantárgyban, művészeti ágban vagy sportban kiemelkedően tehetséges diákok számára. 

nyilas_misi_osztondij_savA Program keretében rendszeres anyagi támogatást biztosítanak magyarországi, kárpátaljai, erdélyi, felvidéki és délvidéki oktatási intézményekben tanuló, olyan kiemelkedően tehetséges magyar tanulók számára, akik szerény anyagi lehetőségekkel rendelkeznek. A Kárpát-medence területén 50 fő fog támogatásban részesülni.

A pályázat 2017. szeptember 11. és 2017. október 31. között nyújtható be. Az ösztöndíj mértéke: 10000 Ft/fő/hónap vagy 33 EUR/fő/hónap a 2017–2018-as tanévre (10 hónap).

A pályázatot csak elektronikusan lehet beadni az erre a célra külön kialakított webes felületen: http://legyenfolytatas.jobbadni.hu.

Pályázhatnak a magyar és határon túli magyar nyelvű oktatásban résztvevő nappali tagozatos diákok, az általános iskola 5. osztályától a középiskolai tanulmányok befejezéséig, az alábbi területeken:
– művészeti ágban (zene-, képző-, táncművészet);
– sportban (egyéni, csapat);
– természettudományban, bölcsésztudományban (matematika, fizika, informatika, magyar nyelv és irodalom).

A támogatást a pályázók fejlesztésre használhatják fel: egyesületi tagdíjra, eszközkölcsönzésre vagy -vásárlásra, különórára, versenyek, fellépések nevezési díjára, útiköltségére.

További részleteket a +3630/303-8051-es telefonszámon vagy az osztondij@jobbadni.hu email-címen lehet megtudni. Honlap: jobbadni.hu.

Egy hozzászólás a(z) “„A tehetség kincs!” – Elindult a Nyilas Misi Ösztöndíj Program” bejegyzéshez

  1. Érdemes lenne bemutatni a magyarországi gyerekeknek lehetőséget adó MOL Tehetgéstámogató Program mostani pályázatát is! Itt 10-18 év közötti kiemelkedő tehetségeket támogatnak művészet, és tudományos kategóriákban, a pályázatokat pedig szeptember 30-ig lehet benyújtani.
    http://bit.ly/Tehetseg_Muv-Tud

Hozzászólások lezárva.