VISUAL Thinking – LabVIEW programozó verseny

Visual_Thinking

A National Instruments a Virtuális Műszerezésért Alapítvány és a Debreceni Szakképzési Centrum Brassai Sámuel Gimnáziuma és Műszaki Szakközépiskolája 2016-ban is megszervezi a VISUAL Thinking – LabVIEW programozó versenyét.

A megmérettetés célja, hogy a középiskolás diákok 2-3 fős csapatokban, a grafikus programozást forradalmasító LabVIEW szoftvert, valamint az alapvető logikai és programozási ismereteket felhasználva valós, az ipari környezetben is felmerülő problémákat oldjanak meg.

A verseny előnyei:
– A versenyzők a legmodernebb eszközökkel dolgozhatnak, amelyeket napjaink mérnökei rendszeresen használnak munkájuk során.
– A diákok olyan valós problémákra kereshetnek megoldásokat közösen, melyek nap mint nap felmerülhetnek az ipari folyamatok során.
– A verseny során a diákok elsajátíthatják a grafikus programozás alapjait, és olyan gyakorlati tapasztalatokra is szert tehetnek, amelyek hozzásegítik őket ahhoz, hogy a jövő szakembereivé válhassanak.
– Nevezési díj nincs
– Egy iskolából több csapat is jelentkezhet.
– A versenyen való részvételhez előképzettség nem szükséges.
– Az első három helyezett csapat tagjai, valamint intézményeik értékes nyereményekkel gazdagodhatnak.

A jelentkezési határidő: 2016. február 8. hétfő.

Regisztrációért és további információkért a verseny hivatalos oldalára érdemes ellátogatni: http://hungary.ni.com/labview-verseny.