[SZÜNET] Egy apának maradnia kell…

kellyclarksonKelly Clarkson kétszeres Grammy-díjas, többszörös arany-, illetve platina lemezes amerikai énekesnő, dalszerző és egyben gitáros. 2002-ben lett ismert, miután megnyerte az American Idol első szériáját. Eddig 5 stúdióalbuma, 22 kislemeze, 4 önálló világkörüli turnéja, és több tíz millió eladott albuma van világszerte.

Nemrég, pontosabban egy hete töltötte fel Vevo-csatornájára legújabb, Piece By Piece című szerzeményéhez forgatott kisfilmjét. A videó egyszerű, visszafogott, talán hogy ne vesszen el belőle a mögöttes tartalom. Köztudott, hogy az énekesnő februári albumán megjelent dal az édesapjáról, illetve édesapjának szól, aki ötéves korában elhagyta őt.

„Mióta gyermekem van, az első nap óta sokszor megfordul a fejemben, hogy valaki hogyan tudja eldobni magától a gyermekét? Aztán a férjemre gondolok, aki fantasztikus apa. Pelust cserél, későig fent marad, és ha kell, hajnalban is képes felkelni a lányunkhoz. Mindketten kivesszük a részünket a gyereknevelésből, amiért szerencsésnek érzem magam” – a már második gyermekével várandos énekesnő nyilatkozott így.