Időutazók farsangja

Farsang_9_12_2015_sav

Ha február, akkor farsang, ha farsang, akkor időutazás, és ha időutazás, akkor buli, móka, kacagás iskolánkban, ahol ismét sor került a farsangra, február 17-én, kedden, a tornateremben.

Idén három (igen, sajnos csak három…) műsorszámot mutattak be a diákok: elsőnek a 9. C osztály mutatott be egy hippis és egy rockos jelenetet, őket követte a két pletykás asszonyt alakító Birta Andrea és Tamás Noémi a 10. A osztályból, végül pedig az intris diákok mutattak be egy jelenetet Intri-Óz címmel, az Óz, a nagy varázsló alapján. 

A műsorszámok után iskolánk társastánc-csoportja is fellépett, két 10. C-s leány pedig a hangulathoz illő, pörgős táncot mutatott be.

A zsűri félrevonult, a diákok pedig közben megcsodálhatták egymás jelmezeit. A tombolán különböző nyereményeket sorsoltak ki, ceruzától ajándékutalványig, USB-kulcsig sok minden kapható volt.

Végül következett az eredményhirdetés: első helyezett lett az Intri-Óz című produkció, második helyezést ért el a stand-up műfajban brillírozó Birta Andrea és Tamás Noémi, a „bronzérmet” pedig a  9. C osztály csapata vitte el. De nem csak a fellépő diákok kaptak oklevelet és nyereményt és tortát, hanem a legötletesebb jelmez viselőit is díjazták. Az eredményhirdetés után a bulis kedvű diákok bulizni maradtak.

[Fotó: Bacsilla Sándor, Csomós Roland]