Győzelem győzelem után – Bálint Bernadett megnyerte a magyar nyílt asztalitenisz-bajnokságot

Balint_BernadetteAmint az a Nyugati Jelen tudósításában olvasható, Bálint Bernadett, az Aradi VSK és a német Kolbermoor kettős igazolásában lévő játékosa november 5–9. között Szombathelyen a magyar nyílt asztalitenisz-bajnokságon szerepelt, és egyéniben megnyerte az Open sorozat utolsó idei tornáját. Iskolánk XII. B osztályos tanulója ezzel új csúcsot állított fel, hiszen az idei idényben korosztályából egyedül neki sikerült két nyílt tornát megnyernie, korábban a Cseh Openen diadalmaskodott az év elején. 

„Az eredeti célkitűzésem az volt, hogy eljussak egészen az elődöntőig, és érmet nyerjek, úgyhogy nagyon boldog voltam, amikor sikerült győzedelmeskednem” – nyilatkozta Bálint Bernadett a Nemzetközi Asztalitenisz-szövetség hivatalos honlapjának, az ittf.com-nak. (A részletes eredményeket IDE kattintva böngészhetjük.)

Gratulálunk Bernadettnek, aki túl sokat nem pihenhet, hiszen néhány napon belül utazik tovább a román válogatott edzőtáborába, Buzăuba, hogy a november 30.–december 7. között Kínában sorra kerülő junior 1-es világbajnokságra készüljön, ahol a válogatott színeiben fog versenyezni. És, hát igen, őszintén kívánjuk, hogy a zsúfolt sportnaptár mellett a közeledő érettségire is maradjon némi ideje felkészülni…