XI. B – F.E. World Journey Kft.

Gyakorlo_ceg_11B_sav

Megtörtént a gyakorló cég átvétele a XI. B turizmus osztályban is, amit a tavalyi végzős XII. C adott át nekik. Számukra ez még új volt, mivel idáig hasonlóval nem volt dolguk, ezért a cég átvétele előtt egy kis bemutatót tartott a cég egyik volt alkalmazottja és Hasas Paul tanár úr.

A cég neve World Journey, amely egy turizmus iroda és azzal foglalkozik, hogy bel- és külföldi utazási csomagokat forgalmaz. Az alkalmazottak dolga az, hogy továbbvigyék és felvirágoztassák a céget, ehhez viszont munkaerő is szükséges. A vezetőség választása a múlt héten volt, ennek megszervezésében Szente Gabriella tanárnő segített. 

Az igazgató pozícióra négyen jelentkeztek: Barta Evelyn, Borbély Eszter, Dávid Orsolya, illetve Kócsó Alexandra. Nekik az alkalomhoz illően kellett megjelenniük és részt venniük az interjún, ahol egy kilenc fős testület tette fel a kérdéseket, amelyekre jól megfontolt válaszokat vártak. A meghallgatások nem kis izgalom közepette zajlottak. A válaszokat jegyezték és pontozták. A pontokat összeadva, a véleményeket megvitatva végül megszületett a döntés. A World Journey vezérigazgatója Kócsó Alexandra, aligazgatója pedig Barta Evelyn lett.

Rövidesen a különböző szakosztályok menedzsereinek a megválasztására is sor került, ezen a meghallgatáson azonban már a vezérigazgató és az aligazgató is részt vett. Információs, kül- és belföldi turisztikai csomagok szervezéséért felelős, illetve marketing menedzsernek lehetett jelentkezni.

De ezzel még mindig nem értek véget a választások, ugyanis könyvelőt és titkárnőt is kell még találni a gyakorló cég számára.

[Fotó: Németh Regina]