Megkezdődött az idei gólyaszavazás!!!

golya

Mégpedig ma, október 21-én, kedd éjfélkor. Arra a tíz lányra és tíz fiúra lehet szavazni ITT (egy külön oldalon), akik a november 4-i gólyabálon élőben is versengeni fognak. (Látjátok, ott van az oldalsó menüben is egy GÓLYASZAVAZÁS nevű külön gomb, ami a szavazó oldalra küld.)

Minden gólyajelöltnél egy-egy kis fotót találtok, s ha az egeret a fotóra húzzátok, akkor a jelölt rövid bemutatkozását is elolvashatjátok.  Ha a kis fotóra rákattintotok, akkor a jelöltről egy nagyobb méretű képet láttok majd. Egyszerre csak egy lányra és egy fiúra lehet szavazni. Hogy meddig? Nos, a gólyabál napjáig, egészen pontosan november 4-én, kedden délután 5 óráig. Egy perccel sem tovább. Úgyhogy szűk két hét áll a rendelkezésetekre, hogy az általatok legszimpatikusabbnak tartott gólyalányra és gólyafiúra szavazzatok.

A nyertes jelöltek 100-100 lej jutalomban részesülnek a Csiky Gergely Főgimnázium szülői bizottsága jóvoltából. A jutalmat a gólyabálon vehetik majd át. És, persze, a sok-sok szavazat által szerzett népszerűségnek is örvendhetnek. Szóval, hajrá, lehet szavazni!

Egy hozzászólás a(z) “Megkezdődött az idei gólyaszavazás!!!” bejegyzéshez

Hozzászólások lezárva.