A nagy ho-ho-horgász, Mary Poppins és mások – farsang az 5–8. osztályosoknál

farsang_5-8_2014_savKedden, februar 25-én tartották meg az 5–8. osztályos diákok számára a farsangi bált az iskola tornatermében. A műsorban 5 csoportos és 3 egyéni produkciót tekinthettek meg a nézők. A zsűrinek – Mikes Sarolta, Ujj Ágnes, Nyári Melinda, Sipos Gabriella és Luca Diana – nehéz dolga volt, mivel mindenki nagyon készült erre a napra. 

Az 5. A osztály tanulói a Mary Poppins című musicalt adták elő, s ezzel (a műsor végi döntés alapján) el is vitték az 1. díjat. Ezután az 5. B következett A nagy ho-ho-ho-horgász című előadással, amellyel a 2. helyezésig jutottak. A 3. helyezést a 7. B osztály csapata csípte el a  Barbie-party című produkcióval. Különdíjban részesültek a 6. osztály tanulói Ez meg mi volt?, illetve a 7. A tanulói a Középkor vs. jelenkor című előadásukkal.

Az egyéni produkciók versenyében csak 8. osztályos tanulók indultak. Közülük 1. helyezett lett Mészár Zsófia, aki huncut öregembernek öltözött be, 2. pedig Back Annamária, aki kalózjelmezt öltött. Különdíjat nyert a részeg emberként bedülöngélő Molnár Albert. A műsor végén következett a tombola, ahol értékes nyereményeket vihettek el a nyertesek, a fődíj – egy webkamera – pedig Nagy Tamásnak jutott. A farsangi mulatság ezután vidám tánccal folytatódott.

[Fotó: Bortoș Júlia, Kurunczi Ferenc]