Megnyílt a korcsolyapálya!

korcsolya_sav

Január 28-án, kedden nyílt meg idén az aradi jégpálya, ennek örömére a X. B és X. C osztályos diákok másnap fel is avatták azt. Az időjárás többé-kevésbé a télre hasonlított, s a tizedikesek jókedvűen mulatták el azt a másfél órát, amit együtt tölthettek a pályán. Voltak még igazán kezdők, de profik is a korcsolyázók között, egyesek nagyokat estek, mások bátran piruetteztek. Az alábbi képekkel szeretném meghozni a kedveteket ahhoz, hogy mozduljatok ki ti is, hiszen most érkezett meg igazán a tél. A jégkorcsolya nagyon szép és élvezetes sport (főleg barátokkal), és ne rémüljetek meg egy-két zakózástól! 🙂

Besesek Richárd (X. C): – Nagyon jó volt az osztálytársakkal töltött korcsolyázás, sőt annak is örülök, hogy más osztályból is csatlakoztak hozzánk! Remélem, a közeljövőben szervezünk még ilyen programot, mert ez most rendesen megmozgatott bennünket.

Pálfi Mónika (X. C): – Mikor megtudtam, hogy idén is megyünk korcsolyázni az osztállyal, nagyon örültem, és végül is jól éreztem magam. Talán jobb volt mint tavaly, mert idén egy másik osztállyal voltunk együtt, és az időjárás is igazán téli volt.

[Fotó: Németh Regina]