Karácsonyi rajzok a számítógépen is!

Rajzok_a_negyedikesektol_sav

Informatika órán iskolai feladatként karácsonyi rajzot készítettek a negyedikesek. Ígéretet kaptak arra, hogy a legsikerültebb rajzok itt, a honlapon is láthatóak lesznek. No de… hogyan lehet eldönteni, hogy melyek a legsikerültebb munkák? Hiszen, bár kétségkívül van különbség a kiválasztott téma megjelenítésében és a rajzoló program kínálta lehetőségek maximális kihasználásában, de mind a 21 diák igyekezett, sőt volt, aki még otthon is dolgozott az iskolai feladaton. És van a rajzok között olyan, nem is egy, amelyik karácsonyi képeslapként azonnal forgalmazható volna. Úgyhogy jutalmul hadd sorakozzon itt a IV. osztály valamennyi diákjának karácsonyi munkája. (Bella Elizától kettő is, mivel kettőt készített.) Fogadjá(to)k őket szeretettel!

(A rajzok fölé húzva az egeret, láthatóvá válik a készítőjének a neve. Ha pedig rákattintunk, akkor nagyobb méretben is megnézhetjük a képet.)

Aslan_Jazmin_4_osztaly  Back_Istvan_Levente_4_osztaly  Bagi_Jozsef_4_osztaly  Balint_Botond_4_osztaly Bella_Eliza_1_4_osztaly  Bella_Eliza_2_4_osztaly  Csaki_Frigyes_4_osztaly  Hagya_Knall_Mark_4_osztaly Jakab_Fanni_Dora_4_osztaly  Kecskes_Akos_4_osztaly  Kiraly_Nandor_4_osztaly  Leszay_Csaba_Ors_4_osztaly Mezei_David_4_osztaly  Nagy_Mate_Zsolt_4_osztaly  Naschauer_Claudia_Karina_4_osztaly  Rista_Melita_4_osztaly Sallai_Krisztina_4_osztaly  Spier_Alexandra_4_osztaly  Szabo_Agnes_4_osztaly  Szoke_Andras_4_osztaly Vida_Norbert_4_osztaly  Weisz_Gabriella_4_osztaly