Gólyabáli zenék, videók

És vége. Mármint az idei gólyabálnak vége… Persze, jövőre újra ott lehetünk majd és szurkolhatunk a kedvenc gólyánknak, gólyáinknak. Örülök, mert idén újból felléphettem a No Name színpadán, ezúttal nem gólyaként, hanem énekesként, Pálfi Norbi 12. A osztályos tanuló kíséretével. Sandi Thom I Wish I Was a Punk Rocker című számát adtuk elő, egyéni feldolgozásban. Az eredeti változatot a lenti videóban nézhetitek, hallgathatjátok meg.

A második videó az Ylvis The Fox (What Does the Fox Say?) című dalának klipje. Ezt a számot minden bizonnyal sokan megjegyezték, ha előtte még nem ismerték (lehetséges ez?), mivel a két idei győztes, Rudolf Anna és Sipos Walter ennek a zenéjére adták elő nagyszerű produkciójukat. Gratulálunk nekik!!! 🙂

A többi gólyának is gratulálunk, mivel látszott rajtuk, hogy alaposan megdolgoztak a sikerért. Két táncot is láthattunk tőlük, elsőként, a gólyabál témájához (Western, azaz Vadnyugat) igazítva az ismert Rednex-számot, a Cotton Eye Joet.

A műsort lezáró keringő dallama az érzelmeket (főleg könnyeket) keltő Christina Perri-számból való, melynek címe A Thousand Years. Újra (most már tényleg utoljára) gratulálunk azoknak, akik részt vettek a november 15-i gyönyörű és felejthetetlen est létrehozásában.

 

Közülük melyik a kedvenced?

Eredmények

Betöltés ... Betöltés ...