Csikys küldöttség a Vlaicuban

Gaj_nyito2013. november 18-án iskolánk tanárküldöttsége ellátogatott az aradi Aurel Vlaicu Általános Iskolába. Vendéglátónk, Barbácz Izabella tanárnő, a VIII. M osztályfőnöke tette lehetővé számunkra, hogy találkozhassunk és elbeszélgessünk az iskola végzős évfolyamának tanulóival és szüleikkel. A találkozó a Vlaicu iskolában hagyományossá vált Szülők hete című rendezvénysorozat egyik eseménye volt.

A Csiky Gergely Főgimnáziumot Hadnagy Éva igazgató asszony, Tóthpál Renáta és Ruja Ildikó tanárnők, Ilona János és Hasas Paul tanár urak képviselték. Az iskola épületét, felszereltségét és az induló kilencedik osztályok jellegét az igazgató asszony és Ilona János vetítéssel fűszerezett bemutatójából ismerhették meg a résztvevők. Ezt követően Hadnagy Éva és Ilona János a reál tagozat kínálatát, Tóthpál Renáta a közgazdasági, Hasas Paul pedig a turizmus szak előnyeit ismertette. Ruja Ildikó az intenzív angol nyelvoktatás célkitűzéseiről tájékoztatta a hallgatókat.

Az iskolánk ajándékaként átnyújtott évkönyv és a Csiky-Csuky legfrissebb példánya megörvendeztette a reménybeli kilencedikeseket, akiket jövő szeptemberben szeretettel várunk.

[Fotó: Ilona János]