Kolesz… lesz… lesz… – utóhang

kolesz_lesz_2 Ígéretünkhöz híven, jelentkezünk a Kolesz… lesz… 2012… másként utolsó próbájának az eredményével, vagyis a háromnapos rendezvénysorozat összefoglaló PP-vetítésével. Merthogy egyetlen vetítés készült (ide kattintva tekinthető meg), de az teljes mértékben (képekkel és leírással) bemutatja a tavaszi szünet előtt hét rendezvényeit.

Tóth Imola és Szlávik Nóra áldozott fel időt a vakációjából azért, hogy most mindenki láthassa a bentlakók életének ezt a három napját. A két tanuló munkáját az Alma Mater Alapítvány jóvoltából tudtuk díjazni.

…………………………………………………..

Május 3-án, csütörtökön, miután a Kolesz… lesz… 2012 másként rendezvénysorozatot lezártuk, megemlékeztünk anyák napjáról is.

Nem kellett sokat győzködni a diákokat, egykettőre elkészült egy hangulatos, virágos bemutató Moroz Annamária jóvoltából (ide kattintva nézhetjük meg), „kikerült a zsebből” egy saját gyártmányú anyák napi vers, amelyet a szerzője, Florea Róbert olvasott fel, Szabó Máté először vállalta a szaxofonozást a nyilvánosság előtt, zárásul pedig Dsida Jenő versét szintén Annamária olvasta fel.

Az a csend, ami mindezt követte, többet ért a legnagyobb tapsnál is.

Így próbáltuk jelezni egymásnak azt, hogy mindenkinek van valakije, aki őt anyaként szereti, és elég egyetlen puszi, vagy az udvarról szedett legszerényebb virág is ahhoz, hogy ez a valaki még jobban szeressen.