Kortárskönyv-kommandó: a sztori folytatódik

kk_kommando_kockaBár az első félév végén mindenki a lezárással volt elfoglalva és gondolatban a vakációt élvezte, a Kortárskönyv-kommandó, vagyis a X. A január 30-án, már a reggeli órákban izgatottan nyüzsgött, mivel újabb könyvek érkeztek. 

Rudolf Ágnes tanárnő segítségével serényen iktattuk be azokat a könyveket, amelyekkel iskolánk könyvtára bővült. Ezúttal nemcsak rendelt, hanem adományozott könyvek is szerepeltek a listán, így 22 új kötettel gazdagodtunk, köztük a kisebbek számára íródott Kököjszi és Bobojsza (szerző: Török Sándor), Egy Zizi naplója (szerző: Rachel Renée Russel), illetve a nagyobbak számára íródott Sulijegyzetek 3. és 4. része (szerző: Tavi Kata), A monogramos gyilkosságok (szerző: Sophie Hannah), A szerelem kémiája (szerző: Krystal Sutherland) vagy Whisky szódával (szerző: Harsány Zsolt). Összesen immár 376 kortárs mű található a polcokon.

Jó olvasást kíván a Kortárskönyv-kommandó, hiszen „a könyv ajtó egy másik helyre, másik szívbe és másik világba.” (Catherynne M. Valente).

[Fotó: Juhász Alexandra]

« A 2 »