Utazni új barátokért

leovey_klara_vendegek_sav

Valószínűleg kevés olyan ember van, aki nem szeretne kirándulni, pláne nem Budapestre. A Leövey Klára Gimnázium diákjai a Határtalanul pályázat keretében egy napot Aradon töltöttek, iskolánk X. A osztályos tanulói pedig a gyönyörű fővárosba látogatnak majd. 

Az Iskola másként héten, március 26-án mi voltunk a vendéglátók, mi mutattuk be Arad szépségeit magyarországi batátainknak. Közülük többen már jóval érkezésük előtt felvették a kapcsolatot velünk.

Érkezésüket követően büfével fogadtuk őket, majd osztályfőnökünk, Ruja Ildikó magyartanár és Hevesi Éva földrajztanárnő ismertette iskolánk jelenét, a múltbéli eseményeket pedig dr. Muntean Tibor igazgató úr mutatta be. A fogadást a Csiky Gergely Főgimnáziumot és Aradot bemutató kisfilmmel zártuk. Ezután közös városnézésre indultunk, amelyet, a vendégek kérésének eleget téve, csikys tanulók vezettek. Minden emlékhelyen egy-egy rövid történelmi bemutató is elhangzott. Később, szabadidős elfoglaltságként különböző, számunkra fontos helyekre kísértük újdonsült barátainkat.

Annak ellenére, hogy csak egy napot tölthettünk együtt, a kapcsolatot továbbra is tartjuk majd, hiszen április végén mi látogatunk majd Budapestre.

[Fotó: Ilona János]

« A 2 »

Egy hozzászólás a(z) “Utazni új barátokért” bejegyzéshez

Hozzászólások lezárva.