EKA-bálban a IX. A (is)

EKA_balban_IXA_sav

November 21-én, szombaton került megrendezésre az EKA-bál (Erzsébet-, Katalin-, András-bál) az Expóban, amit mi, IX. A-sok már egy hónapja nagy izgalommal vártunk. Nagyon örültünk neki, amikor az Oszi, vagyis Páll Mária biológiatanár először feldobta az ötletet, hogy idén többen is mehetnénk, hiszen így végre lehetőségünk lenne közösen bulizni egyet, azóta pedig türelmetlenül számoltuk vissza a napokat a bálig.

Külön asztala is volt az osztályunknak, ahol néhány IX. C-s és X. A-s diáknak is jutott hely, így a jó társaság és hangulat már kezdettől fogva adott volt.

A jobbnál jobb zenék miatt csak kis időre sikerült abbahagyni a táncot és kifújni magunkat, ám ezalatt sem unatkoztunk, hiszen nagy érdeklődéssel figyeltük a szervezők, azaz Khell Levente tanító bácsi és Homolka Ervin által idén bevezetett „Sztárban sztár” versenyt, amikor a közönség soraiból bárki megmutathatta énektehetségét, majd közösen, tapssal dönthettük el a győztest. A tombola alatt is végig izgulhattunk, és együtt örültünk, hiszen közülünk Spier Szilvia értékes jutalommal gazdagodott.

Az estén szintén sokat dobott, hogy megünnepeltük Balogh Fábián IX. C-s tanuló születésnapját is, aki erre az alkalomra egy óriási tortával látta el egész csapatunkat.

Sokan egészen reggelig táncoltunk, és nagyon csalódottak voltunk, amikor fél 6-kor arra bíztattak, hogy lassan haza kellene indulni. A bálon végig vidám volt a hangulat, mindnyájan nagyon jól éreztük magunkat, és alig várjuk a következő alkalmat, amelyen ismét, reméljük még többen részt vehetünk.

A 26. EKA-bálról többet a Nyugati Jelen beszámolójában olvashatunk.