Gólya7! – Hétfő: Kérj fel egy táncra!

Golya7_2014_5Hetfo_sav

A szervezők biztosan azt gondolták, hogy a gólyák szívesen perdülnek táncra a gólyahét utolsó napján is a Csiky folyosóin. Hisz nem volt elég számukra a rengeteg, véget nem érő táncpróba és gyakorlás, szükségük volt egy gólyabál előtti bemutatásra, amelyen be tudták bizonyítani, hogy ők született táncoslábú gilicék.

Ezért a 20 perces nagyszünetben és természetesen a két iskolarészt összekötő hídon először mindenki a párjával, majd táncpartnert keresve keringőzött, lassúzott, ugrált, a gangnam style-ra ropta, vagy éppenséggel a pingvintáncot járta végig több-kevesebb sikerrel. 

Pontosan nem tudom, mi volt a mai s egyben utolsó gólyapróbának a célja, de feltehetően az összes gólya arra törekedett, hogy minél több és színesebb táncmozdulatot mutasson be a káosszá kerekedő közönségnek, lehetőleg minél több partnerrel. Ööö… táncpartnerrel.

A gólyahét pontszámait, illetve az internetes szavazás végeredményét holnap teszik közzé a gólyabálon. DE addig, pontosabban holnap délután 5 óráig még lehet szavazni, itt: https://www.csikygergelyarad.ro/?page_id=10544.

Igen!!! Még csak egyet kell aludnunk, s eljön a várva-várt nap, ahol kiderül, hogy ki lesz az idei nyertes gólyapár!

Hajrá, GÓLYÁK!

Ne feledjétek, holnap 19 órától Párizsba utazunk! (Vagy legalábbis a Nagyszínházba.)

[Fotó: Bacsilla Sándor, Csomós Roland]