Csikys Családi Csodavárás lesz idén is!

A tavalyi, 2018-as 3CS néhány emlékezetes pillanata [Fotó: Ilona János]

„Egy délután, melyet közösen töltünk el, diákok, pedagógusok, szülők, nagyszülők. Együtt hangolódunk a Karácsonyra. Rendhagyó sokadalom, amilyen tavaly volt először a suliban. Téged is elvárunk!” A Csiky Gergely Főgimnázium szülői bizottsága és a Pro Schola Csiky Gergely Egyesület szervezésében idén is sor kerül a Csikys Családi Csodavárásra 2019. december 18-án, szerdán, du. 5 órától.

A 3CS megnyitója 17.00 órakor lesz a díszteremben. Ezután kezdetét veszi a játék és a szórakozás a tematikus termekben, ahol lesz kézműves foglalkozás kicsiknek és nagyoknak, társasjátékozás kicsiknek és nagyoknak, karaoke, mézeskalács-díszítés, virágkötészeti szoba, fotószoba, és még sok más meglepetés.

A Cipősdoboz-szobában gyűjtik az otthonról hozott cipősdobozos ajándékokat, melyek rászoruló gyerekekhez kerülnek. A dobozba ruhafélét, játékot, nem romlandó vagy olvadó édességet, illetve bármi mást lehet tenni, ami jónak és hasznosnak ítélhető. A szervezők kérik, hogy a dobozt ajándékként csomagolja be minden adakozó, és írja rá, hogy kb. hány éves lánynak vagy fiúnak való, ami benne van.

Az első emeleti Vásár-utcában, az osztályok standjain sok érdekes karácsonyi tárgy és édesség lesz megvásárolható.

19.45 órakor kerül sor a „Záró jelenet”-re, amelynél a szervezők mindenki részvételére számítanak.


Ilyen volt a tavalyi 3CS!