Halloweeni jelmezbál idén is

Halloweeni jelmezbál 2019. október 30-án [Fotó: Luca Diana]

Ismét hódoltunk Halloween tréfásan hátborzongató szokásának, amely Amerikából indulva hódította meg egész Európa tréfás kedvű, borzongani is szerető ifjúságát. A Csiky Gergely Főgimnázium általános iskolásai 2019. október 30-án késő délután az iskola dísztermében jöttek össze, hogy megmutassák leleményes jelmezeiket. A nagy sikernek örvendő álarcos / kosztümös felvonulás és táncmulatság szervezői Bencsik Anca és Luca Diana, angoltanárok voltak. A bemondó szerepében Bedő Andrea, XI. C osztályos tanuló mutatkozott be sikeresen. Ő angolul és magyarul konferálta fel az eseményeket.

Délután 6 órakor parádés zenés felvonulással kápráztatták el egymást és a nézőket a boszorkánynak, vámpírnak, hercegnőnek, tündérnek, bohócnak, kiscicának és farkasembernek öltözött lelkes diákok.

A későbbiekben mulatságos társasjátékokban próbálhatták ki ügyességüket és leleményességüket a résztvevők: volt Activity, mutogatós-utánzós játék és vizes almahalászat. Az ügyesek csokoládét és almát kaptak jutalmul. Az utolsó versenyszám, a páros tánc bizonyult a legszórakoztatóbb és legkellemesebb próbatételnek. A hangulatot a jókedv, a tánc, a zene és a vidám zsibongás határozta meg.

A mulatság est 9 óráig tartott, s a rendezvény végén a zenés rendrakás és takarítás közben a szorgalmasak is édességet szerezhettek.

[Fotó: Luca Diana]

« A 3 »