Meglepetés szülinap

olah_ibolya_szulinap_kisebbFebruár elseje egy átlagos estének indult. De nem úgy folytatódott. Lementem vacsorázni, és fél órával később, miután feljöttem, nagy meglepetésben részesültem.

Őszintén, valami gyanús volt nekem. Főleg az utolsó héten. Ugyanis, a legjobb barátnőm és szobatársam, Musune Edina titkolózott előttem. Elsején este aztán kiderült a nagy titok. Kopogtattak, kinyitottam az ajtót, és 11 mosolygós lufival találtam magam szembe. Mögöttük ott volt Edina, Adél, Orsi, Nati, Szilvi, Gergő, Gabi, és Robi, fényképezőgéppel a kezében. „Meglepetés!!!” – kiáltották. 

Meg is lepődtem, főleg miután megpillantottam Edina kezében a gyönyörű tortát (amit ti is láthattok a lenti képeken). Miután mindenki felköszöntött, felvágtam a tortát, ami nemcsak csodaszép, de nagyon finom is volt. Beszélgettünk, zenét hallgattunk, fotózkodtunk. 🙂

Köszönöm mindnyájatoknak, hogy eljöttetek és velem ünnepeltetek. Főleg Edinának köszönöm ezt a csodálatos estét és a finom tortát. Nagyon jó érzés volt látni ennyi mosolygós arcot.

[Fotó: Szilasi Róbert]

« A 2 »