Az előkészületek hajrájában

Elokeszuletek_evkezdesre_2014_szeptember_sav

Szinte egész nyáron felújítások zajlottak a Csikyben, ezért nem meglepő, hogy idén az új tanév előkészületei jócskán szeptemberre csúsztak át. Az alábbi fotókon látszik, hogy a szeptember 15-i tanévkezdés előtti utolsó hétvégén is megfeszített munka zajlik, hogy hétfőn tiszta, rendezett osztálytermek várják a nebulókat. Köszönet azoknak a diákoknak, akik utolsó vakációs napjaik egy részét arra fordították, hogy osztályfőnöküknek, tanáraiknak segítsenek az osztálytermek kitakarításában, padok, székek hordásában és más tennivalókban.

Arról, hogy pontosan milyen munkálatok fejeződtek be, illetve mik folytatódnak még néhány napig az iskolában, s mire lesz szükség az elkövetkező nyáron, hamarosan részletesebben is beszámolunk. 

2 hozzászólás a(z) “Az előkészületek hajrájában” bejegyzéshez

  1. Kezd egyre inkább ,szebbé,és jobbá alakulni ez az iskola! 😀
    🙂 Remélem az évnyitóra volt Csiky-s diákot is beengednek majd! 🙂

    • Örülünk ennek a hozzászólásnak! 🙂

      És hogy beengedjünk-e volt csikys diákot az évnyitóra? Hm, hm, na ezen el kell hogy töprengjünk, hát, nem is tudjuk, mi legyen?, mi legyen?, beengedjük?, ne engedjük?, nehéz kérdés, nagyon nehéz kérdés. Ó, na, csak viccelek, hát persze, hogy jöhet a csikys diák, még akkor is, ha volt. 😀

Hozzászólások lezárva.