Beiratkozás a Csiky Gergely Főgimnáziumba

Február 24-én megkezdődtek a beiratkozások az előkészítő és az első osztályokba. Szeretettel várjuk az iskola titkárságán a beiratkozókat, munkanapokon 8 és 18 óra között, szombaton 8 és 13 óra között.

Iskolánk elemi osztályaiban 6 szakképzett tanító oktat. A tanórák anyagán kívül szívesen készítjük fel a kisdiákokat a különböző versenyekre is. Az idei tanévben a negyedikes tanítványaimmal már több mint 10 versenyen vettünk részt, igazán szép eredményekkel, a Mesesünök nevű csapatunk, például, továbbjutott az országos szakaszra. Folytatjuk a felkészülést az előttünk álló megmérettetésekre (meseverseny, matematika versenyek, általános műveltségi verseny, helyesíró verseny), de határon túli versenyekre is készülünk. 

Iskolánkban közösen ünnepeljük a karácsonyt, a Mikulást, a húsvétot, a gyermeknapot, anyák napját és természetesen nemzeti ünnepeinkről sem feledkezünk meg.

Szaktanár irányításával néptáncoktatás is folyik nálunk. Ezen minden kisdiák a korcsoportjának megfelelő táncanyagot sajátít el, és tanév végén, a táncgála napján be is mutatja mindazt, amit egy év alatt elsajátított ezen a téren.

A sok tanulást kirándulásokon, táborokban pihenjük ki. A közelmúltban épült Tóth Árpád terem lehetőséget nyújt előadásokra, ünnepélyekre és más változatos programokra.

Iskolánkban biztosított a délutáni napközis program, ahol két szakképzett tanítónő várja a gyermekeket. A délutáni program tartalmazza az ebédet, a házi feladatok elkészítését és természetesen a játszást is.

Arra törekszünk, hogy a Csiky Gergely Főgimnáziumba járó diákok érezzék azt, hogy itt minden értük történik. Szeretnénk megadni számukra a lehetőséget az életre való felkészülésre. Mindannyiunknak fontos nemzeti hovatartozásunk az élet minden pillanatában, így az iskolába való beiratkozáskor is, mely sorsdöntő gyermekünk életében.

A beiratkozással kapcsolatos részletes információkat az iskola honlapján ITT találjuk meg. Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

[Fotó: Ilona János]