Hoztatok, de még hozhattok! [FRISSÍTVE]

Több, de sajnos nem mindenik osztály vett részt a mai gyümölcs- és zöldséggyűjtő akción. Rogoz Marianna programfelelős statisztikája alapján a VII. B, VIII., IX. A, IX. B, IX. C, X. A, X. C, illetve a XII. C osztály tanulói gyülekeztek az első emeleti folyosó végén (és nem a tegnap tévesen megjelent földszinti 101-es teremnél), hogy átadják természetbeni adományukat. (Az elemi osztályok tanulói már az elmúlt pénteken hoztak csomagokat.) A diákok jókedvűen és lelkesen cipelték be cekkereiket, avagy krumplis zsákjaikat a kis fülkébe, ahogy az a képeken is látszik. A legbőkezűbb adakozóknak kétségkívül a X. C osztály tagjai bizonyultak, akik több mint 100 kg zöldséget és gyümölcsöt szállítottak be. Köszönet nekik és a többi diáknak is, akik résztvettek a programban!

Figyelem, aki ma elmulasztotta, holnap, kedden reggel csatlakozhat még a gyűjtési akcióhoz. Ahogy azt korábban is jeleztük, az összegyűjtött csomagokat a Dévai Szent Ferenc Alapítvány által Kisiratoson fenntartott Pio Atya Gyermekotthon árváinak fogják eljuttatni.

Kiegészítés: Rogoz Marianna tájékoztatása szerint ma, kedden is sokan hoztak még csomagot otthonról. Mindegyik szünetben jöttek kisebb-nagyobb cekkerrel a diákok, végül mintegy 340 kilogrammnyi zöldség és gyümölcs gyűlt össze. A Pio Atya Gyermekotthon gondnoka kedden 14-kor szállította el a csikysek adományát.