Vendégkönyv

Kedves Látogatók!

Ezen az oldalon várjuk a honlappal vagy az iskolai élettel kapcsolatos véleményeket, visszajelzéseket, hozzászólásokat, amelyeket moderálás után jelenítjük meg.
Ugyanitt jelentkezhetnek be azok is, akik érdeklődni szeretnének valamilyen esemény, rendezvény kapcsán.
A hozzászólások elküldéséhez a név és a helyes email-cím megadása szükséges, viszont a weblap-cím megadása nem kötelező.

Leveleket, hosszabb beszámolókat a következő email-címre lehet küldeni: csiky.posta@yahoo.ro.

 

10 hozzászólás a(z) “Vendégkönyv” bejegyzéshez

  1. Magyar tanárok és írni szeretők figyelmében ajánlom következő pájázatot:
    Az EMNT Kolozs megyei szervezete, a Donát Alapítvánnyal, valamint a Magyar Ifjúsági Tanáccsal (MIT) együttműködve, Mátyás király 569. születési évfordulójára emlékezve pályázatot hirdet Mátyás király gyerekkori naplója címmel.

    Képzeljük el, hogy megtalálták legendás királyunk, az igazságos Mátyás gyerekkori naplójának egyik lapját, aminek képzeletbeli tartalmát a pályaműben kell feldolgozni. Olyan eredeti, jól megszerkesztett, ötletes kisprózai műveket (novella, tárca, elbeszélés, karcolat, humoreszk stb. műfajban) várunk, amelyekben a megtalált naplóbejegyzés látványosan jelenül meg.

    Korosztályos kategóriák:

    I. kategória: V–VIII. osztályosok
    II. kategória: IX–XII. osztályosok

    Mindkét kategóriában 3 fős csoportok pályamunkáit várjuk. A történeteket illusztrációkkal lehet gazdagítani. Terjedelem: 2–5 oldal. A pályázatra beérkezett alkotásokat szakemberekből álló bírálóbizottság értékeli.

    A pályázat menete:

    A pályázatok beérkezésének határideje: 2012. május 12., 16 óra.
    A legjobbnak minősített első három alkotás díjban részesül, amelyeket a 2012. június 1-jén szervezendő gyermeknapi ünnepség keretében adunk át a nyerteseknek.

    Díjak:

    Mindkét kategóriában 3–3 díj kerül kiosztásra. A díjazott pályaművek olvashatóak lesznek az EMNT, valamint a pályázat népszerűsítésében és lebonyolításában együttműködő partnerszervezetek honlapján, a Szabadság és az Erdélyi Napló hasábjain, továbbá közlési lehetőséghez jutnak különböző gyermek- és ifjúsági lapokban is. Minden pályázó csoportot válaszlevéllel értesítünk a pályázat eredményéről.

    Az I. kategória díjai:
    1. díj: értékes könyvcsomag és nyári táborozási lehetőség (Hun-tábor, a MIT szervezésében)
    2. díj: értékes könyvcsomag és nyári táborozási lehetőség (ODFIE nagytábor)
    3. díj: értékes könyvcsomag és nyári táborozási lehetőség (angol tábor, az IKE szervezésében)

    A II. kategória díjai:
    1. díj: értékes könyvcsomag és nyári táborozási lehetőség (Tusványos, a MIT szervezésében)
    2. díj: értékes könyvcsomag és nyári táborozási lehetőség (EMI tábor)
    3. díj: értékes könyvcsomag és nyári táborozási lehetőség (Válts irányt! – IKE-fesztivál)

    A kolozsvári gyermeknapi ünnepségek keretében, 2012. június 1-jén sorra kerülő eredményhirdetésen a tavalyi nyertes pályázatok felhasználásáról is beszámolunk.
    A pályaműveket elektronikus formában (word vagy pdf kiterjesztésben) a következő címre várjuk: kolozs@emnt.org. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

    A papír alapú (nyomtatott) alkotásokat az EMNT Kolozs megyei szervezetének irodájába (Jókai/Napoca utca 2-4. szám, I. em. 67. lakrész) kell eljuttatni. A pályázathoz kérjük mellékelni a csoportot alkotó személyek nevét, születési évét és elérhetőségeit.

  2. A legnagyobb tisztelettel kérdezem,hogy a Csiky Csuky 2012 januári száma után,miért nem elérhető a többi újságpéldány a weboldalon?

    • A februári számot még megkaptam, de a .pdf-fájl mérete nagyobb volt, mint amit a WP elfogad, ezért nem lehetett feltölteni. Ezt több ízben jeleztem a Csiky-Csuky technikai szerkesztőjének, illetve kértem a további számokat is. Megígérte, hogy elküldi őket, de sajnos nem küldte el. Teszek még egy kísérletet, de nem biztos, hogy sikeres lesz…

  3. Maximális Üdvözlet és Tisztelet mindenkinek , így 19 év után. Jó volt ide benézni , akár így is. 1993 – ban végeztem , mozgalmas évek voltak azok.

  4. Vasárnap óta nem tudok újra szavazni a kedvencemre. Láttam másoknak nö a szavazat, miért? Véletlen egybeesés, vagy nem?..

Hozzászólások lezárva.