Természettudományos és művészeti tábor tehetséges diákoknak

meta_2019_tabori_plakat_kisebbA Messzehangzó Tehetségek Alapítvány térítésmentes tehetséggondozó nyári tábort szervez V–VIII. osztályos diákoknak 2019. július 14–20. között. A Természettudományos és Művészeti tábor helyszíne: KEFAG Vackorvár Erdei Iskola, Kecskemét – Hetényegyháza (honlap). 

Az alapítvány munkatársai tizenegyedik éve keresik és gondozzák a nehéz sorsú, természettudományokban és a művészetek valamely területén tehetséges 10-18 éves gyermekeket, fiatalokat. Évente ingyenes tehetséggondozó nyári táborokat, évközi tehetséggondozó programokat szerveznek, és a középiskola végéig támogatják a kiválóságokat a Messzehangzó Ösztöndíjjal.

A sikeres pályázók számára biztosítják az egyhetes ingyenes táborozás (szállás, étkezés, tematikus önismereti és tehetségfejlesztő programok) lehetőségét. A tábor célja az ismeretterjesztésen túl, hogy olyan közösséget teremtsen, ahol a fiatalok megtapasztalhatják a csapat, az együttműködés, a MI erejét, és ezen belül kibontakoztathatják a bennük rejlő egyedi ötleteiket, kreativitásukat, az ÉNjüket.

További részleteket az alapítvány honlapján találhatnak az érdeklődők.

A pályázatok benyújtásának határideje: 2019. március 31.