Köszönetnyilvánítás támogatóinknak

karacsonyfadisz_savElérkezett a karácsony s közeledik már az év vége is. Számvetést végez ilyenkor sok ember, s vezetői révén értékeli az eltelt év megvalósításait minden intézmény is. A különböző programok, pályázatok, iskolai és iskolán kívüli tevékenységek támogatásáért a Csiky Gergely Főgimnázium vezetősége köszönettel tartozik egy sor aradi intézménynek, illetve magánszemélynek. 

Köszönettel tartozunk az Aradi Polgármesteri Hivatalnak, s kiemelten Bognár Levente alpolgármesternek, illetve Szabó Mihály városi tanácsosnak, akik az iskola zavartalan működését segítették elő, illetve az eszközbeszerzéseket támogatták.

Köszönetet mondunk az Alma Mater Alapítványnak, amely a kollégisták bentlakási költségeit támogatja jelentős összegekkel már hosszú évek óta, de több iskolai rendezvény megszervezéséhez is anyagilag hozzájárult.

A Pro Schola Csiky Gergely Egyesület szinte minden iskolai rendezvényünk számára biztosítja a szükséges anyagi forrást. Köszönet mindazon szülőknek is, akik az egyesületet támogatják s így biztosítják annak működését.

Köszönet illeti Böszörményi Zoltán költőt, írót, az Irodalmi Jelen főszerkesztőjét, aki az iskolánkban tavaly óta folyó délutáni foglalkozások mecénása.

És köszönet minden további intézménynek, cégnek és magánszemélynek, amely/aki az elmúlt tanévben iskolánkat és az iskolai tevékenységeket segítette, támogatta.

Valamennyi támogatónknak és a támogatott diákoknak, illetve azok szüleinek, hozzátartozóinak is áldott karácsonyt és békés, boldog új évet kívánunk!