Karácsonyváró műsorok a Csikyben

karacsonyi_musorok_2017_savKözeledik az év talán legszebb, legmeghittebb ünnepe. A jövő hét a Csiky Gergely Főgimnáziumban is a karácsonyról fog szólni. Tanítóink, tanáraink, diákjaink együtt szerveznek hangulatos műsorokat, foglalkozásokat, amelyekre szeretettel várják a szülőket, hozzátartozókat.

Az előkészítősök Kurunczi Enikő tanító néni vezetésével december 19-én, kedden 17 órakor mutatnak be karácsonyi műsort a Tóth Árpád teremben (díszteremben).

Az első osztályosok Leib György tanító bácsi vezetésével szintén december 19-én, kedden, 17 órakor szerveznek kézműves foglalkozást az osztálytermükben (földszint, 106-os terem).

A másodikosok Khell Levente tanító bácsi irányításával december 21-én, csütörtökön 18 órakor várják kézműves foglalkozásra szüleiket, családtagjaikat a díszteremben.

A harmadik osztályosok Khell Jolán tanító néni vezetésével szintén december 21-én, csütörtökön 17 órakor betlehemes játékot mutatnak be a díszteremben.

A IV. A és a IV. B osztály tanulói Bálint Erika és Almási Valéria tanító nénik vezetésével december 20-án, szerdán 16 és 18 óra között lépnek fel karácsonyváró műsorral a díszteremben.

Az ötödikesek és a hatodikosok december 18-án, hétfőn 18 órakor várják szüleiket és hozzátartozóikat a díszteremben. Az V. A osztály műsorának címe Melyiket a 9 közül?, a szervező Erdei Emese osztályfőnök. Az V. B osztály Hevesi Éva osztályfőnök irányításával Szívek karácsonya címmel verses, zenés összeállítást mutat be. A hatodikosok Fekete Karolina osztályfőnök szervezésében Karácsonyi vacsorára hívják az érdeklődöket.

A hetedikesek és a nyolcadikosok ünnepi műsorára december 20-án, szerdán 18 órakor kerül sor a díszteremben. A hetedikesek Back Mária osztályfőnök szervezésében lépnek fel a Csövesek karácsonya című színdarabbal. Spier Tünde nyolcadikosai Karácsonyi csoda címmel mutatnak be ünnepi műsort.

Várjuk Önöket, ünnepeljünk együtt!