„Mi mindig búcsúzunk!” A bentlakásban is…

intris_ballagas_sav

„Itt a négy év vége, búcsút kell vennünk, már vége!” Vége ennek a tanévnek is, így hát búcsúzunk a bentlakó tizenkettedikes diákoktól. Hétfőn, május 29-én délután került sor az idei intris ballagásra. Búcsúztunk és búcsúztattunk. 

A bentlakó végzősök és a szervező tizenegyedikesek egy közös szereppel készültek, ami a szeretetről szólt.

A műsor néptánccal kezdődött, mégpedig egy kalotaszegi legényessel, amit Andó Áron (IX. A) táncolt el. Ezután bevonultak a végzősök és előadták Harc az életrevalóságért című jelenetüket. Őket Oláh Ibolya (XI. C), Péter Adél (XI. B) és Wuchti Erich (XI. C) követte Kun Erzsébet Párbeszéd a szeretetről című versével. Uglovici Kinga (XII. B) is szavalt, Reményik Sándor Mi mindig búcsúzunk című jól ismert költeményét, majd a végzősök az Örökre a szívedben c. számot énekelték el. Musune Edina (XII. A) a végzősök nevében búcsúzott, Oláh Ibolya pedig a tizenegyedikesek nevében szólt idősebb társaihoz.

Dr. Muntean Tibor igazgató úr is elköszönt a végzős diákoktól, akiket a szervezők ezután ajándékkal lepték meg. Végül, meglepetésként, Musune Edina és Szilasi Róbert (XII. A) együtt énekelte el nekünk a Nélküled c. dalt. Finom vacsora majd egy buli zárta az estét.

Kedves végzősök, reméljük, boldogan gondoltok majd vissza az elmúlt időszakra. Most búcsúzunk tőletek, de kérjük, őrizzétek meg emlékeitekben az együtt eltöltött hosszú hónapokat!

[Fotó: Dávid Norbert]

« A 2 »