Előkarácsony az intriben

intri_elokaracsony_sav

Kedden, december 20-án a bentlakó diákok újra, mint minden évben megünnepelték a Karácsony közeledtét. Örömünkre a meghitt, családias rendezvényen vendégünk volt Hadnagy Éva igazgató, Spier Tünde aligazgató és a bentlakás működéséért felelős csikys alkalmazottak is. 

Az intrisek közül néhányan – Németh Tímea (XII. C), Oláh Ibolya (XI. C), Köteles Nikolett (X. A), Dobrai Szilvia (IX. B), Német István (IX. C), Kalmár Gábor (IX. SP), Ádám Yácinta, Andó Áron, Tamás István (IX. A), illetve a szintén IX. A-s László Andrea, aki a betegsége miatt, sajnos, nem tudott részt venni – egy kis műsorral készültek. Sas Ibolya pedagógus néni által kiválasztott versrészleteket adtak elő, s ezzel még szebbé varázsolták az estét. Utánuk Köteles Nikolett és Simpf Angelika az Örvendj, világ című dalt énekelte el nekünk.

A fellépők békés, boldog Karácsonyt kívántak mindenkinek, majd megérkezett a várva várt „Jézuska” (Mikulásnak beöltözve), aki ajándékokat hozott minden csikys bentlakó diáknak. Az ünnepi műsor után elénekeltük a Mennyből az angyalt, majd a meggyújtott gyertyák fényénél nekiláttunk a finom vacsora elfogyasztásának. Nem maradt el a hagyományos közös fénykép készítése sem, ahogyan az fentebb (és lentebb) is látszik.

[Fotó: Szilasi Róbert]