A tehetség kincs! – Indul a Nyilas Misi Ösztöndíj Program

Nyilas_Misi_Program_sav

A Magyar Református Szeretetszolgálat a 2015–2016-os tanévben újragondolva, átszervezve, kibővítve, nyílt pályázati rendszerben, és független szakmai zsűriztetés segítségével indítja el Nyilas Misi Ösztöndíj Programját! 

A Nyilas Misi Ösztöndíj Program keretében rendszeres anyagi támogatást biztosítanak magyarországi, kárpátaljai, erdélyi, felvidéki és délvidéki oktatási intézményekben tanuló olyan kiemelkedően tehetséges magyar tanulók számára, akik szerény anyagi lehetőségekkel rendelkeznek. Pályázni az erre a célra kialakított internetes oldalon keresztül (http://legyenfolytatas.jobbadni.hu/) lehet majd. A pályázat feltételeiről további értesítések várhatóak, és a Szeretetszolgálat honlapján (http://www.jobbadni.hu/) is lehet tájékozódni 2015. augusztus 1. után.

Pályázni magyar és határon túli magyar nyelvű oktatásban résztvevő, valamely hagyományos művészeti ágban, sportban vagy tudományokban kiemelkedően tehetséges 5–12. évfolyamon tanuló, szociálisan hátrányos helyzetű diák tud. A pályázatot a gyermek, vagy törvényes képviselője adhatja be, ösztöndíj-támogatás céljából. Lehet a pályázó sportoló vagy művész, kiváló matekos vagy leendő vegyész – a tehetséget fogják értékelni és támogatni!

A program hivatalos indulása: 2015. szeptember 15.
A pályázatok leadásának várható határideje: 2015. október 15.

További információk Fejér Zsófiától, a program koordinátorától kérhetők a +3630/303-8051-es telefonszámon vagy a fejer.zsofia@jobbadni.hu email-címen.