„Gyerekek, ne féljetek az újtól…”

Negyedikesek_szerepe_2015_sav

A címbéli tanáccsal búcsúzott el végzős elemistáitól Khell Levente tanító bácsi a június 18-án, délután megrendezett előadáson. A korábbi évekhez hasonlóan idén is ügyeskedtek a tanító bácsi diákjai, bár idén valami másról szólt az egész, hiszen a búcsú pillanata jött el számukra. 

A szülők, nagyszülők, hozzátartozók, Hadnagy Éva igazgató és Spier Tünde aligazgató is izgatottan várták a 22 tagú osztály produkcióit. Az előadás elején Khell Levente névre szólóan értékelte diákjai idei teljesítményét. Később a végzős elemisták versekkel, énekekkel búcsúztak tanítójuktól s az elmúlt négy évtől. Néhányan felolvasták az első iskolanapjukról szóló fogalmazásukat, a jelenlévők pedig mosolyogva hallgatták végig őket. Az előadás végén a kicsik táncra is perdültek, majd zongorakísérettel elénekelték a Legyetek jók, ha tudtok című dalt, és sok mást is.

A déutáni szerep záró részét a meglepetések tették ki, ugyanis a kisdiákok általuk aláírt csoportképpel, egy pólóval, valamint egy kis ajándékkal lepték meg a tanítóbácsit, aki megígérte, hogy az elkövetkezőkben is mindig számíthatnak rá, ő ott lesz.

« A 2 »