Jelentkezz! Fuss! MARATONOZZ!

Arad_maraton_beharangozo_sav

Figyelem, csikysek! Már csak 2015. május 31-ig (vasárnapig) lehet jelentkezni az Arad Maraton, Félmaraton és utcai futóversenyre! Húzzatok bele!

Sorin-Victor Roman kezdeményezésére, az Arad Megyei Tanács, az Aradi Polgármesteri Hivatal, az Arad Megyei Kulturális Központ, valamint az Experiența Multisport Sportegyesület támogatásával idén június 6-án, szombaton rendezik meg a már hagyományos Arad Maraton, Félmaraton és utcai futóversenyt. 

A versenyzők többféle távon mérik össze erejüket:
– 1 km-es utcai futóversenyen;
– 6 km-es utcai futóversenyen;
– 10,5 km-es utcai futóversenyen;
– félmaratonon (21,097 km);
– maratonon (42,195 km, csak 18 éven felülieknek).

Valamennyi távon a versenyzők a Városházától indulnak és oda is érkeznek vissza. A részletes útvonalakat IDE KATTINTVA tekinthetjük meg.

Feliratkozni/jelentkezni a következő weboldalon lehet: www.maratonarad.ro. A jelentkezés határideje 2015. május. 31., vasárnap.

Ha ti is sportkedvelők vagytok és szeretnétek erőtöket, kitartásotokat lemérni, akkor ne habozzatok, JELENTKEZZETEK! És bátran buzdítsátok szüleiteket, testvéreteket is! Sok sikert!! 🙂

„Ha csak futni akarsz, fuss egy mérföldet. De ha egy másik világot akarsz megismerni, fuss egy maratont.” (Emil Zátopek, olimpiai bajnok hosszútávfutó)