Theatrum Mundi: Csikysek, munkára fel!

Theatrum_Mundi_2015Idén tizenegyedik alkalommal rendezik meg a Theatrum Mundi nemzetközi művészeti fesztivált, amelyen tavaly is több diák képviselte a Csiky Gergely Főgimnáziumot. Ha idén Te is egyike akarsz lenni a résztvevő diákoknak, akkor jelentkezz! Mégpedig minél hamarább, mivel eléggé szorít a határidő: április 15., szerda. 

A teendőd egyszerű:
1. Kiválasztasz egy kategóriát a hét közül: színházi előadás, vers és monológ, drámai szövegalkotás, kisfilm, képzőművészet, fotó, zene.
2. Letöltöd innen a (román nyelvű) szabályzatot és a választott kategória kritériumainak megfelelően jelentkezel a versenyre.

Az idei év témája a belső és külső fény. Újra jelezzük, hogy igyekezni kell, mert csak néhány nap maradt hátra a jelentkezési határidő végéig, ami április 15., szerda.

A román nyelvű meghívót innen, a jelentkezési lapot pedig innen töltheted le. S ha kíváncsi vagy az elmúlt három év eredményeire, a verseny hivatalos oldalán, azaz itt tudhatsz meg többet.

Sok sikert mindenkinek!

[Szerk. megj.: A versenyfelhívás szerzője, Csomós Ferenc Roland tavaly a Theatrum Mundi nemzetközi művészeti fesztivál fotó kategóriájában első helyezést ért el a Visszafordíthatatlanság (Ireversibilitate) című fényképével. Alább ez látható.]

Ireversibilitate